Bankszámlaszám: 11742173-26041825

"Mi a gazdikat oktatjuk és a kutyusokat neveljük."

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

previous arrow
next arrow
Slider

Rólunk - Dr. Rex Kutyás Egyesület

Dr.Varga Károly az egyesület elnöke:

Dr.Varga Károly az egyesület elnöke - Dr. Rex Kutyás egyesület
Dr.Rex - Dr. Rex Kutyás egyesület

„Azzal foglalkozom, amire 6 éves korom óta vágytam és imádom. Kell ennél több?”


Rexnek a német juhász kutyának, az ország „legszőrösebb asszisztensének és kutyás dokijának” életét rengeteg ember ismerte meg és követi nyomon.
Gyógyítást segítő, egészségmegőrző tevékenysége az egyik legismertebb kutyává tette, nagyon sokan zárták szívükbe és kísérik figyelemmel mindennapi munkáját, utazásait.

Kalandos volt már Varga doktor és Rex egymásra találása is, amiben annak idején egyesületünk szakemberei nyújtottak segítséget és amelynek eredményeként mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott.

Kutyás egyesületünk alapcélként tűzte ki a gyermekek és a kutyák kapcsolatának fejlesztését.

Egyesületünk alapfeladata, hogy megvalósítsa Rex és gazdája – a gyermekgyógyász szakorvos – elkötelezett és a beteg gyermekeket és intézményeket támogató, karitatív céljait.

Kutya agility - Dr. Rex Kutyás Egyesület

Bemutatócsoportunk országosan ismert, fiatal tagokból és saját képzésű kutyákból áll. Egyesületünk az ország minden pontjáról kap meghívásokat. Bemutatócsoportunk többek között az MTVA Családbarát Magazin című műsorában is szerepelt.

Egyesületünk közérdekű tevékenységet végez, melynek keretében Rex-el és az egyesület többi, magasan képzett kutyájával országos bemutatókat és előadásokat tart.

A városi és felelős kutyatartás helyes szabályainak terjesztése, az állatjólét fogalmának tudatosítása a kutyás sportok népszerűsítése is egyesületi feladatunk.

Ráirányítjuk a figyelmet a környezettudatos életmódra, hozzájárulunk ennek elsajátításához gyermekgyógyász szakorvos, szakembereink és képzett kutyák közreműködésével.

Csapatépítés - Dr. Rex Kutyás Egyesület
Dr.Rex palánk - Dr. Rex Kutyás Egyesüle

Kiemelt Támogatóink

Slider

Rólunk

„Azzal foglalkozom, amire 6 éves korom óta vágytam és imádom. Kell ennél több?” Rexnek a német juhász kutyának, az ország „legszőrösebb asszisztensének és kutyás dokijának” életét rengeteg ember ismerte meg és követi nyomon. Gyógyítást segítő, egészségmegőrző tevékenysége az egyik legismertebb kutyává tette, nagyon sokan zárták szívükbe és kísérik figyelemmel mindennapi munkáját, utazásait. Kalandos volt már Varga doktor és Rex egymásra találása is, amiben annak idején egyesületünk szakemberei nyújtottak segítséget és amelynek eredményeként mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott. Kutyás egyesületünk alapcélként tűzte ki a gyermekek és a kutyák kapcsolatának fejlesztését. Egyesületünk alapfeladata, hogy megvalósítsa Rex és gazdája – a gyermekgyógyász szakorvos – elkötelezett és a beteg gyermekeket és intézményeket támogató, karitatív céljait.

Facebook

Bankszámlaszám: 11742173-26041825 (OTP)

Adószám: 18942666-1-13