Bankszámlaszám: 11742173-26041825

"Mi a gazdikat oktatjuk és a kutyusokat neveljük."

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

previous arrow
next arrow
Slider

TESCO Magyarország támogatásával

A TESCO Magyarország támogatásával rendezte meg Egyesületünk Dr. Rex az „ország legszőrösebb asszisztensének” interaktív tanfolyamát: 2018. október 06. szombat 09.00-15.00 óráig budaörsi oktatópályánkon.

Dr. Rex személyi segítő kutya részvételével meghirdetett kutyás családi nap amely, a Tesco Magyarország támogatásával valósulhatott meg lehetőséget biztosított a családok és főleg a gyerekek részére, hogy megismerkedjenek Dr.Rex stressz oldó és jótékony hatása mellett a városi-családi kutyázás alapjaival. Szikrázó napsütésben, sok ismeret átadásával, játékkal és meglepetésekkel zajlott az esemény.

Tesco

Színvonalas bemutatók: Dr.Rex Bemutatócsoport,

  • Dog Dancing,
  • Engedelmes bemutató,
  • Apport bemutató
  • Agility bemutatói
  • Trükk bemutatók

Ismeretterjesztő előadások:

  • Állatorvosi tanácsok, alternatív gyógyászat az állatorvoslásban,
  • prémium kiegészítők kutyusoknak
  • táplálkozási tanácsadás

Galéria:

A teljes galéria megtalálható az alábbi linen: katt ide!

Rólunk

„Azzal foglalkozom, amire 6 éves korom óta vágytam és imádom. Kell ennél több?” Rexnek a német juhász kutyának, az ország „legszőrösebb asszisztensének és kutyás dokijának” életét rengeteg ember ismerte meg és követi nyomon. Gyógyítást segítő, egészségmegőrző tevékenysége az egyik legismertebb kutyává tette, nagyon sokan zárták szívükbe és kísérik figyelemmel mindennapi munkáját, utazásait. Kalandos volt már Varga doktor és Rex egymásra találása is, amiben annak idején egyesületünk szakemberei nyújtottak segítséget és amelynek eredményeként mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott. Kutyás egyesületünk alapcélként tűzte ki a gyermekek és a kutyák kapcsolatának fejlesztését. Egyesületünk alapfeladata, hogy megvalósítsa Rex és gazdája – a gyermekgyógyász szakorvos – elkötelezett és a beteg gyermekeket és intézményeket támogató, karitatív céljait.

Facebook

Bankszámlaszám: 11742173-26041825 (OTP)

Adószám: 18942666-1-13