Bankszámlaszám: 11742173-26041825

"Mi a gazdikat oktatjuk és a kutyusokat neveljük."

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

previous arrow
next arrow
Slider

Ingyenes Kutyás Családi Nap a Budaörsi Önkormányzat Támogatásával

2018. szeptember 30. vasárnap, 09.00-15.00 óráig az Egyesületünk a budaörsi tanpályáján, nagy érdeklődés mellett rendezte meg Kutyás Családi Napját...

Amely elérte kitűzött céljait. Kellemes időben, a családok részvételével, több terület szakembereinek aktív előadásával, sok hasznos prezentációval, a felelős kutyatartás jegyében zajlott le a sikeres rendezvény, amelynek fő támogatója Budaörs Önkormányzata volt.

Bepillantás Kutyás Családi Napunk hangulatába:

Városmajori Óvodák Galéria:

Rólunk

„Azzal foglalkozom, amire 6 éves korom óta vágytam és imádom. Kell ennél több?” Rexnek a német juhász kutyának, az ország „legszőrösebb asszisztensének és kutyás dokijának” életét rengeteg ember ismerte meg és követi nyomon. Gyógyítást segítő, egészségmegőrző tevékenysége az egyik legismertebb kutyává tette, nagyon sokan zárták szívükbe és kísérik figyelemmel mindennapi munkáját, utazásait. Kalandos volt már Varga doktor és Rex egymásra találása is, amiben annak idején egyesületünk szakemberei nyújtottak segítséget és amelynek eredményeként mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott. Kutyás egyesületünk alapcélként tűzte ki a gyermekek és a kutyák kapcsolatának fejlesztését. Egyesületünk alapfeladata, hogy megvalósítsa Rex és gazdája – a gyermekgyógyász szakorvos – elkötelezett és a beteg gyermekeket és intézményeket támogató, karitatív céljait.

Facebook

Bankszámlaszám: 11742173-26041825 (OTP)

Adószám: 18942666-1-13