Bankszámlaszám: 11742173-26041825

"Mi a gazdikat oktatjuk és a kutyusokat neveljük."

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

Dr.Rex Kutyás Egyesület

Minden ami kutya

previous arrow
next arrow
Slider

KONTÉNER a Julius-K9 jóvoltából

2018. február 26-án a KONTÉNER a Julius-K9 - a legnagyobb támogatónk - jóvoltából és segítségével megérkezett budaörsi pályánkra. A hír további része és a képek  a bővebben részben megtekinthetők

Az egyesületünket és Dr.Rex-szet támogató Barátainknak és Követőinknek adományaiból pedig be tudjuk rendezni burkolattal, polcokkal, világítással. Ezzel egyik álmunk és célkitűzésünk vált valóra: a jótékony támogatások és adományok eredményeként már aznap estére az Egyesület eszközei biztonságos, zárt helyre kerültek a havazás előtt.

Galéria:

Rólunk

„Azzal foglalkozom, amire 6 éves korom óta vágytam és imádom. Kell ennél több?” Rexnek a német juhász kutyának, az ország „legszőrösebb asszisztensének és kutyás dokijának” életét rengeteg ember ismerte meg és követi nyomon. Gyógyítást segítő, egészségmegőrző tevékenysége az egyik legismertebb kutyává tette, nagyon sokan zárták szívükbe és kísérik figyelemmel mindennapi munkáját, utazásait. Kalandos volt már Varga doktor és Rex egymásra találása is, amiben annak idején egyesületünk szakemberei nyújtottak segítséget és amelynek eredményeként mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott. Kutyás egyesületünk alapcélként tűzte ki a gyermekek és a kutyák kapcsolatának fejlesztését. Egyesületünk alapfeladata, hogy megvalósítsa Rex és gazdája – a gyermekgyógyász szakorvos – elkötelezett és a beteg gyermekeket és intézményeket támogató, karitatív céljait.

Facebook

Bankszámlaszám: 11742173-26041825 (OTP)

Adószám: 18942666-1-13